Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prelata Si Print
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi industriale, perdele lamelare
1 lei
Brand
Standard
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perdele lamelare din PVC Aceste produse sunt ideale in delimitarea spatiilor din interiorul halelor sau in exterior la delimitarea anumitor zone aferente.

Pot inlocuii cu succes usile de dimensiuni mari din interiorul halelor, ce fac legatura intre diferite sectii de productie sau depozite. Asigura acces usor si o buna bariera contra curentilor si a frigului . Montarea se face rapid, usor si nu necesita structuri complicate. Lamelele din PVC au o rezistenta foarte buna si se deschid doar cat latimea utilajului sau masinii care traverseaza, reducand la minimum pierderile de caldura chiar si in cazul traficului intensiv.

Domeniile de utilizare : Alimentatie, zootehnie, frigotehnie si industria grea, etc. Tipuri si dimensiuni : Latimile lamelelor din PVC sunt : 200, 300, sau 400 mm. In functie de domeniul de utilizare se va genera si suprafata de suprapunere intre acestea.

Dimensiuni maxime: Pentru exterior inaltimea maxima realizabila este de 4.5 m, iar pentru interior 6 m . Latimea maxima 10 ml.
Grosime: 1.5,2,3,4 mm ; latime: 150,200,300,400 mm; lungime rola: 50 ml; rezistenta termica de la -30 pana la +70 C.

Pentru usi destinate traficului pietonal sau dimensiuni mici se aleg lamele de grosime 2mm si latime 200mm, pentru dimensiuni
mari si trafic mecanizat se aleg lamele de grosimi 3mm si latimi 200mm- 400mm, pentru camerele frigorifice sau containere frigorifice se aleg lamele LOW TEMP cu gradient termic 40ş C .... +60ş C. Modul de suprapunere al lamelelor confera gradul de etansare, acesta

Poate fi de 25%, 50%, 75% sau 100%
Din Gura in Gura